Fiskafänge.

Ja, fast det blev ju varken fänge eller fisk. Det blev istället stark vind, guppig båt och en pappa samt en bror som gnällde om att det var kallt. Det och ett bortslängt drag.
 
Jag tror att vi var ute i ungefär femtio minuter, och hela tiden gnällde gnällspikarna om att det var kallt. Jag personligen frös inte på grund av att jag hade tänkt i förväg. Jag hade nämligen två långärmade tröjor samt två jackor, varav en var en vindjacka. När sedan flytvästen togs på så var ju det hela komplett. Dessutom så hade jag tjocka vantar, hårband och luva. Att vi alla tre var försedda med solglasögon mot solen var helt och hållet min förtjänst då jag kom utklivande ur huset med mina på och de övriga två deltagarna insåg att det nog var en bra idé. Jag påstår inte att jag var snygg där i båten - tvärtom, har nog aldrig sett så hemsk ut. Men jag frös i alla fall inte, och det var faktiskt det som var meningen. Alltså hade jag kunnat stanna kvar mycket längre, och jag ville det också. Men fjollorna i båten vägrade så vi styrde hem nästan direkt efter att vi kommit ut.
Och nej, jag var inte glad då!

Det bortslängda draget var det dock jag som stod för. Jag kastade, vevade och så var det borta. Bara sådär. Extra tråkigt eftersom att det var en present från faster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback