Inflyttningsfest

  i morgon bitti klockan sex i min nya "dusch". Du är inte bjuden! Hittade ett riktigt grymt duschdraperi faktiskt, tyckte - och tycker fortfarande - att det var jättefint. Står massa duschrelaterade grejer på; till exempel soap, bubbles, fresh och shower. Texten var för övrigt svart och bakgrunden vit.

---

  Idag så körde jag in till stan - och hem också för den delen - och jag fick stanna för att släppa förbi brandbilen och dykningsbilen. Så har man gjort det också.
  Sedan så var det en idiot till långtradarförare som låg och tryckte i åttio - okej han hade inte så mycket val men det var inte det som var idiotdelen - och när jag skulle köra om honom på en av de få raksträckor som finns på den vägen så drar han in mot mitten. Precis när jag var på väg att passera honom så att jag fick ställa mig på bromsen. Idiot!

---

  Hörde på nyheterna att Åmselemördaren hade rymt. I vanliga fall när man hört sådant så bryr man sig ju inte, men nu visste jag ju vem det var eftersom att jag såg intervjun med honom i Ondska. på trean häromveckan.
  P visste vem Åmselemorden var, så det var tydligen så stort som de ville få det att verka eftersom att han mindes efter så många år. Arton för att vara exakt, hände ju på ens födelseår. Vad nu det betyder, haha. Alla åttioåttor har en mörk finsk förbannelse över sig? Förmodligen inte.

---

  Jag har grym lust att spela fem-i-rad, någon som vill spela med mig? Jag vill vara kryssen!

---

  Funderar på att se The Ring. Känner mig dock inte på filmhumör. Vill göra något lite mera produktivt. Men det känns som om man borde ha sett The Ring. Hoppas att den är läskig när jag väl bestämmer mig för att se den. Fast å andra sidan så blir jag ju skrämd av Scream-filmerna, så det krävs ju inte så mycket, haha. Och Ja! Jag vet - de var från början menade som komedier!
  The Hills Have Eyes är utan minsta tvekan den äckligaste filmen jag sett. Är verkligen vidrig. I början sitter man och tänker att "Hjälp, så segt det är, kan det inte hända något någon gång?!" men så fort som det kommer igång så önskar man att det ville sluta. Är grymt sevärd!
  Den bästa filmen  - utan någon som helst likvärdig konkurrens - är i alla fall Man On Fire!





 
- Freaky Vibbar ToDay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback