Gissa

 vad det var för bieffekt på det som P hade köpt? Illamående! Det kan ju inte vara sant! Här har jag spenderat en vecka med illamående och sedan blivit av med det - för att sedan få en grej vars bieffekt är illamående! Jag blir så trött.

---

  Anja åkte ur - igen. Någon skulle kanske ta och informera henne om att det är meningen att man ska klara sig ända ner till mål? Och att man då helst ska komma på en högre placering än plats tolv? Känns som om hon skulle kunna dra nytta av det.
  Dåligt SVT att det var fel på sändningen!

---

  Snart jul alltså. Det betyder julklappar. Vilket är lika svårt varje år. Inte bara vad man ska ge bort, utan även vad man själv ska önska. I år har jag dock mer idéer på vad jag vill ha än vad jag brukar: plånbok, glasögon, soffa, parfym, duschdraperi... hm, det är vad jag kan komma på såhär på rak arm. Eftersom att jag vet vad F:s huvudjulklapp kostar så har jag en bra riktvisare av hur mycket jag kan önska för. Dessutom så är jag helt övertygad om att jag inte kommer att få nya glasögon så borde jag kunna räkna med resten. Men sen när får man det man verkligen vill ha? Nej, inte jag i alla fall. Jaja.

---

  I morgon så måste jag verkligen försöka komma igång med provet, och börja  jobba med redovisningen. Sannolikheten att det faktiskt kommer att ske är tyvärr väldigt, för att inte säga extremt, liten. Varför är det så? Önskar jag var bättre på läxor. Det gör jag verkligen.

---


 -Cause I Miss You-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback