Ledig men ändå inte.

  Idag så är det inget möte, tack J - äntligen ett bra beslut från din sida, haha. Hade i och för sig inte väntat mig att något möte skulle bli av idag.. Hade faktiskt redan börjat mentalt packa samt städa idag redan i helgen. Låter det snurrigt?

Tyvärr så måste jag i till stan. Måste ha tag på en mössa och tjocka, tjocka strumpor. Exotiskt eller hur? Främst så måste jag dock förbi skolan för att ordna med indvalet. Lär ju knappast ha tid till det i morgon är jag rädd. Plus att det känns lite väl i sista minuten. Surt i vilket fall eftersom en resa någonstans annat än till torkrummet för att hämta tvätten inte var inplanerad idag.

---

  Inatt så drömde jag att min blogg inte var rosa längre. Det är tur att jag aldrig själv är inne på själva bloggsidan, för då hade jag väl blivit knäpp av allt det rosa. Och eftersom att bloggen i drömmen var jättefin så kommer jag heller aldrig se den och i stället leva i förnekelsen och låtsas att den fdaktiskt inte alls är rosa - utan ser ut precis som i drömmen. Inte för att jag, rent tekniskt, minns hur den faktiskt såg ut - men jag minns att det i alla fall inte var rosa.

---

  Om man skulle ta och ta en sväng förbi duschen nu. Är i och för sig en timme kvar tills avfärden, men jag skulle vilja ha det gjort.Måste vara helt ärlig och säga att jag inte direkt ser fram emot det. Visst jag är helt för hygien - absolut - men just idag så känns det jobbigt. Men det går ju över såfort man kommit in i själva duschen, så det är väl bara att hoppa upp i sadeln eller något. Eller om man kanske skulle ta och spela lite spel först? Eller läsa ut de där sista sidorna i den dåliga och alldeles för tjocka boken. Varför inte skapa världsfred? Jaja, jag går väl då; sluta tjata!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback