Julklappar och luftgenomsläppande linser.

  Ja, det är väl så som man bäst kan förklara dagen. Var inne i staden och fick " order " om att prova en annan slags linser som tydligen släppte igenom luft. Dessutom så visade det sig att brytningsfelet hade blivit värre - vilket jag i och för sig redan räknat ut. Var dock inte farligt mycket, fast det säger de ju varje gång så förr eller senare så borde det ju gå illa?

---

  Köpte två par örhängen och ett - guldigt - halsband idag. Var inte riktigt med flit, men jag har ju tyvärr ingen fungerande spärr mot just accessoarer. Fick några julklappar också: parfym, plånbok och ett diadem. Dessutom så köpte jag - läs P - ett par skor. De är inte sådär överdrivet snygga, men jag är desperat efter ett par oklackiga skor. TYvärr så fanns heller inte storlek tretiosju, som jag borde ha haft så fick ta ett par trettioåtta. Men om man tar ett par extra strumpor så glider man ju inte runt så mycket.

---

  Det som större delen av dagen, eller snarare eftermiddagen och kvällen åt till är julkappsinslagning. Så nu är alla inhandlade varor inslagna. Det tog mig mellan fyra och fem timmar. Enda avbrottet var middagen och när jag var och hämtade F på träningen - Ja självklart så var P också med för rent tekniskt så får jag ju inte köra själv. Men jag måste faktiskt säga att jag slår in grymt fint. Jag utför mirakel med snörena. Det tar tid men är roligt och blir nice. Dock så är min rygg helt slut. Och ja, just det - finns ännu en julklapp kvar den som jag köpte till K och B, ännu inte hittat något lämpligt att slå in den i. Är så stor och dumt formad. Bestämde mig dessutom för att inte köpa julklapp till D, M och H; blir så krångligt. Men ska köpa till A.

---

  Var på biblioteket idag, mest för att det var längesen jag var där. Lånade Brokeback Mountain, fick ju nu tyvärr inte tillfälle att se på den, men ska ta mig tid imorgon kväll. Dock så kommer jag ju hem sent så får se hur det går. Men blir säkert bra. Har i alla fall alltid velat se den sedan jag frösta gången hörde talas om den. Dessutom så ska den ju vara bra, med sinafyra Golden Globe och tre Oscar. Plus att jag inte är känslig för materialet som är i filmen som många häromkring och överallt överlag är. Pinsamt patetiskt faktiskt, ifall det hade varit två tjejer hade i princip ingen reagerat; och killarna hade jublat av glädje. Gammal hederlig dubbelmoral det där. Något som jag själv älskar och utövar så gott som dagligen - men inom vissa områden är det helt enkelt inte accepterat i min värld.

---

  Sitter och väntar på Boston Public. Vet inte riktigt hur jag ska kunna hålla mig vaken dock. Använda tandpetare eller något i den stilen. Kommer bli lång dag i morgon. Men det är då - nu ska jag bara hålla ögonen öppna.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback