Desperate Housewife.

 Yes, den här helgen har gått helt i husmorsandan. Idag så har jag bakat lövtunna - blev precis som Noblessechokladen - pepparkakor, dekorerat pepparkakshuset, vikt tvätt, lagat mat ochg mest fantastiskt av allt: Jag Gjorde Hemskrivningen! Är så grymt stolt över mig själv. Visst den blev inte bra, men nu är den åtminstone gjord. var svårt faktiskt. Med begrepp och sådant där. Jaja, nu är det över i alla fall. Jag har säkert gjort mer men glömt bort det.
För att sammanfatta: jag förstår varför hemmafruarna är desperata. Är ju hur segt som helst med sådana sysslor! Avskyr städning, tvättning och så vidare. Fast jag gillade ju förståss pepparkaksbaket samt dekoreringen.

---

  Är ganska så slut, och min rygg håller på att ta kål på mig - kan knappt andas så ont gör det. Och brännblåseläget är dåligt; riktigt dåligt. Plus att min ena nagel gick sönder. Så dagen har haft både sina ljusa och mörka stunder.

---

  Såg på Deep Blue Sea idag istället, orkade inte i går så spelade in. Den är verkligen jättebra! Ja, visst är jag stark som vågar erkänna det såhär öppet?

---

  Kommer bli en jobbig förmiddag imorgon, har prov. Ett stort, stoprt prov. I princip en slags uppsatsskrivning - Blä. Ser absolut inte fram emot det, men är ju bara att bita ihop och stå ut. På eftermiddagen lär det vara desto lugnare. Det jobbigaste då är nog att inte gäspa öppet. Inte för att jag vill dissa andras arbeten, men så intressant är det faktiskt inte. Okej, det tycker jag ju egentligen, men det är dåligt att tvinga på en skoltrött flicka sådant där - oavsett om det intresserar henne eller inte. Det är helt enkelt för segt när allt man vill är att komma därifrån.


[ Måste väl erkänna att pepparkakorna inte var från scratch - hade en köpt pepparkaksdeg]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback