LaLaLaLa LaLaLaLa LaLaLaLaLaLaLaLaLaaa

Helt plötsligt, och helt utan andledning fick jag precis en Spice Girls låt på hjärnan; sitter och nynnar på den i huvudet! Hur pinsamt är det på en skala? till mitt försvar och för att ha någon slags livboj så vill jag påpeka att jag inte vet vad den heter! inte för att det räddar mig, men är alltid något.

Annars så har det iaf varit en sån där lagom skön dag då Absolut Ingenting har hänt. Men igår när jag gick och la mig däremot - okej var ju egentlgien idag efertsom klockan var någonstans mellan ett och två, men iaf - då bröt världens åskväder ut. Det mullrade så att väggarna skakade! Jag lovar! Är ingen sån där överdriven grej jag säger, utan väggarna durrade! Då kan jag ju erkänna att jag inte var sådär överdrivet morsk. Nej, skräckslagen är ett bättre sätt att beskriva mitt sinnesstånd på. Gillar nämligen inte åska sådär överdrivet, ja eller - för att vara helt ärlig - så är jag livrädd för åska.
Men - tro det eller ej - jag överlevde! Åskade för övrigt i morse också, men jag gjorde som så att jag stannade i sängen tills det var över, och det var ju inte så dumt det heller.

Nej, nu börjar orden sina känner jag. Man kanske skulle ta och leta upp ett par listor?
hejhej
/jag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback