Gäsp

igen, igen och igen.
Idag är jag trött - och det med all rätta. Var tvungen att gå upp klockan 6 imorse för att komma iväg till körlektionen! Usch, inte varit uppe så tidigt på hela lovet! Det blev i alla fall en flygande start - och det menar jag bokstavligt! Jag flög nämligen upp ur sängen när mitt mobilalarm började tjuta. Förutsåg nämligen redan igårkväll att det skulle bli lite tjurigt att komma upp. Så jag la mobilen borta i guldfiskskålen. Ja jag kom i alla fall upp och iväg och tack, tack körskoleläraren som lät mig göra säkerhetskontrollen vid busstationen så jag hann med den hem! Slapp massor av långa tråkiga timmar i stan, okej jag slapp två timmar i stan, men hallå - var ju innan affärerna var öppna!

Jaja, jag var hemma igen klockan nio, och då sov fortfarande resten av familjen - hur knäckande är inte det för en trött flickas självförtroende? Så jag gjorde det enda rätta, dvs jag gick och la mig och sov.

En annan konstig sak var att när jag väntade på bilskolan så var en från en gammal klass där och ehnnes mamma. Och mamman är en sån där trevlig som alltid hälsar på en och sådär. Men idag kände hon inte igen mig! Tror att det var en på bussen som hade liknande problem. Jag menar visst jag var trött - men så illa kan det väl inte ha varit? Jaja, det lär jag ju aldrig få reda på. Nu ska jag iväg på äventyr, ett glamorösare sätt att berätta att jag är påväg att förbereda maten. Korvstroganof med ris.
/j

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback